Online Marketing

Mijn toverwoorden zijn rust, structuur en focus, want dat is wat je bij mij krijgt. Ik help je met structuur in je online marketing aanpak en ondersteun je als sparringspartner. Ik denk met je mee en neem het gehele online marketing proces uit handen, zodat jij de rust en tijd krijgt om je te focussen op de groei van je bedrijf.

Ik weet niet waar ik moet beginnen

Jij wilt meer balans en overzicht in jouw bedrijf zodat je energie weer kan stromen.

Ik heb niets met marketing en ik snap er niets van

Jij wilt iemand die meedenkt en helpt met inspiratie voor jouw social media kanalen.

Schrijven is leuk, maar de rest kost me teveel tijd

Jij wilt de uitvoerende (online) taken van je bedrijf uit handen geven.

Online Support

Loop je vast met al die losse dingen die je nog moet doen. Maandelijks of wekelijks terugkerende taken waar je gewoon niet aan toe komt?

Wil je meer tijd en rust zodat jouw creativiteit de ruimte kan krijgen om weer te stromen?

Van technische ondersteuning bij het instellen van systemen, het inplannen van social media posts of het klaarmaken van een online academie. Ik denk met je mee en neem het gehele online marketing proces uit handen.

Je blijft zichtbaar bij je klanten

Je claimt je expertstatus en bouwt vertrouwen op bij je klanten

Niet meer uren zoeken naar inspiratie

Minder tijd kwijt met uitzoeken hoe systemen werken

Een sparringspartner die met je meedenkt

Meer tijd om bezig te zijn met wat jij leuk vindt om te doen

Inspiratiesessie

Loop je helemaal vast met Online Marketing en weet je niet meer weet waar je naartoe wilt? Je weet niet wat je kunt doen om jezelf weer een stukje verder te krijgen. Je hele energie stagneert en je moet teveel moeite doen om weer op gang te komen.

Of misschien vindt je het fijn als iemand met een “frisse blik” naar jouw diensten kijkt of wil je gewoon iemand om even mee te sparren om op andere ideeën te komen.

Dan kan een inspiratiesessie je helpen. We bekijken met een vragenlijst waar jij vast loopt. Tijdens een 1 op 1 gesprek gaan we bekijken waar jij nog een stukje verfijning mist, geef ik nieuwe inzichten en activeer ik je energie zodat jij weer op gang komt.

Wat mijn klanten zeggen

Werkwijze

Contact-virtueel-assistent

Nadat jij contact met mij hebt opgenomen, plan ik een virtuele of persoonlijke afspraak met je in.

2-gesprek - virtueel-assistent

Tijdens het eerste gesprek bespreken we jouw wensen en wat ik voor je kan betekenen.

3-offerte-virtueel-assistent

Na het eerste gesprek maak ik een offerte en leggen we de afspraken vast.

uitvoering-virtueel-assistent

Ik voer taken uit en plan regelmatig een afspraak met je in, om de voortgang te bespreken.

koffie-virtueel-assistent

Sit back and relax!